Kırıkkale'ye yeni KAN(Z)

Kırıkkale

Dünyaca ünlü çocuk giyim mağazası Kanz'ın Kırıkkale Şubesi Cumartesi günü gerçekleştirilen törenle açıldı.

ÇOK SAYIDA DAVETLİ KATILDI

Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkan Adayı Mustafa Pekdoğan ve Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Mahir Yılmaz’ın birlikte gerçekleştirdikleri açılışa gazetemiz imtiyaz sahibi Mehmet Altundağ, gazetemiz köşe yazarları Habilhan Pehlivanlı ve Haydar Bakır, Kırıkkale’nin tanınmış avukatlarından İlhan Çevik ve çok sayıda davetli katıldı.

“GENÇ GİRİŞİMCİLERİ DESTEKLEMELİYİZ”

Açılışta kısa bir konuşma yapan MHP Belediye Başkan Adayı Mustafa Pekdoğan, “Kırıkkale’miz her şeyin en kalitelisini hak ediyor. Bu şehre kaliteyi getiren her girişimciye minnet duymalı, desteklemeliyiz. Genç kardeşlerime yeni işyerlerinin hayırlı olmasını temenni eder, işlerine başarılar dilerim” dedi.

“TİCARET CESARET İSTER”

Kurdele kesimi sırasında konuşan Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Mahir Yılmaz da Bir konuşma yaparak, “Genç kardeşlerimiz Kırıkkale ekonomisinin canlanması için cesur bir atılım yapmışlar. Ticaret cesaret ister. Cesaretlerinden dolayı arkadaşları kutluyor, hayırlı işler diliyorum” dedi.

DÜNYACA ÜNLÜ BİR MARKA

Kırıkkale’nin genç girişimcileri Serdar ve Erdal Bakır’ın hizmete sunduğu ve Altunbilekler AVM giriş katında hizmet veremeye başlayan KANZ, 1949 yılında Almanya’da kuruldu. 0-12 yaş grubu çocuklar için özel tasarlanmış koleksiyonlar hazırlayan KANZ, 35’den fazla ülkede annelerin, babaların ve çocukların tercih ettiği bir “dünya markası” olarak hizmet veriyor.

KUŞLAR DA KANSEROJEN MADDE YOK

Genç girişimciler Serdar ve Erdal Bakır kardeşleri tarafından hizmete sunulan KANZ Kırıkkale Mağazası İşletme sahiplerinden Serdar Bakır, KANZ markasını tercih etmelerindeki en önemli sebebin, bu markanın bebek ve çocukların sağlığına verdiği önem olduğuna vurgu yaparak, “Medizinisch Getestet Tıbbi Kalite Testinden geçen ürünlerimiz vücudu tahriş eden materyal içermez. Ürün yüzeyinde kullanılan tüm materyaller sağlıklıdır ve vücut yüzeyine zarar vermez. Kumaşlar kullanışlıdır ve kanserojen madde içermez” dedi.

ÇOCUK CİLDİNE ZARAR VERMEZ

Güneşin zararlı ışınları olan Ultraviole korumalı çocuk ürünleri kullanmanın önemindi de belirterek, “Çocuk cildi çok narindir. Yetişkinlere göre bebek cildinin daha çok korunmaya ihtiyacı vardır. En kolay güneşten korunma yolu uygun kıyafeti giymekle olur. Bu yüzden KANZ ultraviyole korumalı ürünler üretir. Ayrıca KANZ ürünleri OEKO-TEX 100 Kalitesi Standardı Sertifikasına sahiptir. Bu sertifikaya sahip bebek giysileri yüzde 100 koton (pamuk) ve Oeko-Tex tarafından sertifikalanmış malzemelerden yapılmaktadır. Yapılan testlerde insan vücudunun ekolojik ihtiyaçları standart hale getirilmektedir” dedi.  

 



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ